Skip to main content

Kennismaken

U bent van harte uitgenodigd om een keer langs te komen voor kop koffie om van gedachten te wisselen met iemand buiten de familie die ervaring heeft in de zorg. Neem hiervoor contact op.

Dit ervaren velen als heel verhelderend.

En we bieden praktische hulp: zo kunt u ook 1 keer per maand gebruik maken van de duofiets of de wellnessruimte.

Ervaringsverhalen

Lees enkele ervaringsverhalen van familieleden met dierbaren in De Tabakshof.

Voor inwoners van Elst en omgeving

De Tabakshof heeft een wijkfunctie voor de inwoners van Elst en omgeving.

Binnenkijken in de Tabakshof

Binnen: veel gemeenschappelijke ruimtes

Binnen zijn verschillende ruimtes met elk een eigen sfeer en mogelijkheden. Al dan niet geholpen door onze medewerkers vindt u uw eigen weg naar de plek waar u zich op dat moment het prettigst voelt: het atelier, de tuinkamer, de lichte gezellige woonkamer, de knusse eetkeuken of de bibliotheek.
In onze wellnessruimte kunt u ontspannen in het snoezelbad. Uw vertrouwde kapper, schoonheidsspecialiste of pedicure kan u hier verzorgen. 

Buiten

In de besloten, grote tuin op het zuiden kunt u bijna het hele jaar buiten zijn. Er is genoeg ruimte om te bewegen en om samen te zijn met uw naasten. De kruiden uit onze kruidentuin op wielen gebruiken we om onze maaltijden extra lekker te maken.

Binnen: uw studio

Uw eigen studio heeft een ruime, zit/slaapkamer en een grote badkamer. Als u het wenst helpen wij u bij de inrichting, waarbij we zoveel mogelijk de sfeer van thuis helpen voort te zetten. In de hele Tabakshof is wifi.